De gids voor een ideale start met je baby

In dit E-book lees jij wat jij nodig hebt voor een ideale start met je baby. Ik geef antwoord op vragen waar vrijwel elke nieuwe moeder mee rondloopt. Vragen zoals:

“Hoe zorg ik ervoor dat mijn kindje stopt met huilen?”

“Hoe weet ik of mijn baby voldoende heeft geslapen?”

“Waarom wil mijn baby steeds drinken? Krijgt ze wel genoeg binnen?”

“Hoe zorg ik ervoor dat ze doorslaapt?”

Op deze manier krijg jij handvatten voor een ontspannen kraamtijd en de periode daarna. Zo kan jij je aandacht richten op datgene wat het allerbelangrijkste is, je baby. In plaats van avonden op Google met je hoofd bij hoe het hoort, kun jij genieten van je kleintje. Dat wil toch elke nieuwe moeder?!Dit E-book is speciaal bedoeld voor:

> Moeders met een baby die het beste willen voor hun kindje.

> Jij wilt je gevoel volgen en meegaan in de behoeften van je kindje, zonder dat je er zelf aan onderdoor gaat.

> Je bent perfectionistisch en wil graag leren wat goed is, maar door alle informatie op Google zie jij door de bomen het bos niet meer! Geen nood, in dit E-book vind je alle informatie die je nodig hebt overzichtelijk per onderwerp.

Zo weet jij precies wat je moet doen als het gaat om slapen, huilen, voeden, onrust en natuurlijk goed voor jezelf zorgen! Want als jij goed voor jezelf zorgt, kun jij ook beter voor je baby zorgen.

Als het gaat om baby’s lijkt het wel of iedereen er verstand van heeft.

Je zult merken dat je veel overtuigingen hebt over hoe een baby zich hoort te gedragen en wat jij als moeder hoort te doen die helemaal niet kloppen! Daarom leer ik je graag alles over baby’s, zodat jij je niet steeds hoeft af te vragen: “Is dit wel normaal babygedrag?!”

Zo kun jij ontspannen en al je aandacht en energie richten op het allerbelangrijkste, je baby! Je leert precies hoe jij kunt leren luisteren naar je moedergevoel en zo die relaxte moeder kunt worden die jij graag wilt zijn.

VRAAG HIER HET E-BOOK AANBenieuwd wat ik nog meer voor je kan doen? 

Mayke den Ouden - Pedagoge en eigenaar Mindful Moments Utrecht

Training
“Mindfulness voor jonge ouders”

Ben je op zoek naar meer rust, balans of vertrouwen in jezelf als ouder? In een 8-weekse individuele mindfulnesstraining leer ik jou meer te ontspannen en te genieten van het ouderschap. Stressvolle situaties zijn niet altijd te voorkomen met jonge kinderen, maar je kunt wel leren hier anders mee om te gaan. Zodat je weer kunt leven in plaats van overleven.

Uniek aan deze training is dat je jouw kindje meeneemt. Zo leer je mindfulness met je kindje erbij zodat je dit direct thuis kunt toepassen op de momenten waarop je dit het meest kunt gebruiken.

Mindful Moments - Praktische hulp bij opvoedvragen

Opvoedhulp voor jonge ouders
bij alledaagse opvoedvragen

Loop je vast op een specifiek onderwerp, zoals eten, slapen, zindelijkheid, onrust van je baby of het gedrag van je peuter? Vraag je je soms af, is dit een fase of is er meer aan de hand? Heb je niet voldoende houvast aan een opvoedboek of blog, maar is een behandeltraject met allerlei protocollen en diagnoses iets waar je niet op zit te wachten? Ook dan kun je terecht bij Mindful Moments.

In een traject op maat luister ik naar jouw wensen, kijk ik samen met jou naar de behoeften van je kindje en leer ik jou om de geleerde technieken zelfstandig thuis te kunnen toepassen. Zo komt er weer rust in jullie huis en kan je kindje zich optimaal ontwikkelen.

Even voorstellen

Hallo lieve mama, ik ben Mayke den Ouden. Als pedagoge heb ik mij gespecialiseerd in het jonge kind. Tijdens mijn studie leerde ik vooral wat er allemaal mis kon gaan in de ontwikkeling van jonge kinderen.

Toen ik 4,5 jaar geleden zelf moeder werd ontdekte ik tot mijn schrik dat ik nooit had geleerd hoe een normale baby zich gedraagt. En misschien nog belangrijker, wat een normale baby nodig heeft. Ik ontdekte dat de informatie die ouders krijgen op bijvoorbeeld het consultatiebureau hopeloos verouderd is en de meeste tips helemaal niet werken! Dit maakt die eerste periode met je baby onnodig zwaar. Ik besloot dat dit anders kon en moest.

Sindsdien help ik moeders met baby’s. Ik leg ze uit wat normaal babygedrag is en hoe zij het zichzelf gemakkelijk kunnen maken dat eerste jaar met hun baby. Het liefst wil ik alle moeders helpen. Daarom maakte ik dit GRATIS E-book om jou alvast op weg te helpen!

Ervaringen van ouders met mindfulness of opvoedondersteuning

“Dankzij de tips van Mayke slapen we voor het eerst in bijna een jaar weer acht uur achter elkaar. Door haar praktische advies vallen onze baby en onze peuter (2 jaar) makkelijker in slaap en hebben wij ’s avonds wat tijd over. ’s Nachts hoeven we er nauwelijks nog uit te komen. Al twee dagen na het gesprek merkten we dat de tips werkten. Doordat Mayke echt luistert naar jouw situatie, kan ze meedenken en advies op maat geven. Als je van je nachtrust houdt en je jouw kinderen ook eens goed wil laten slapen: wacht niet langer!”

Joelle

“Hele fijne begeleiding gehad voor mijn onrustige baby! Praktische begeleiding maar ook echt nieuwe energie en rust voor de geest van een (nieuwe) mama!. Mayke luisterde echt naar me en hielp me ontspannen. Zo bleef het niet bij een trucje maar had het blijvend effect”

Pauline

Van huilbaby naar zonnestraaltje – “Toen Toby geboren was ontdekten we al snel dat er iets niet goed zat. Vooral na voedingen was het spugen, huilen en overstrekken. Alleen niemand hielp ons! We waren ten einde raad toen we bij Mayke kwamen. Zij keek met ons mee, vermoedde een koemelkallergie en belde een lactatiekundige met wie wij een afspraak konden maken. De combinatie van goede tips bij koemelkallergie en borstvoeding van de lactatiekundige en de kundige begeleiding van Mayke om Toby (en mij) ontspannen te krijgen was goud waard. Binnen een maand was het een totaal ander kind. Hij ging van huilbaby naar zonnestraaltje en dat is hij nog steeds.”

Marlies

“De nachten waren terror bij ons. Noah werd gemiddeld nog 6 keer per nacht wakker en dat al 9 maanden lang. Ik heb al 3 kinderen rondlopen, dus rustig aan of bijslapen overdag lukte niet. In 1 consult met simpele tips leerde Mayke me kijken naar Noahs behoeften en guess what!? Hij slaapt nu 9 van de 10 keer door! Niet krap aan, maar gewoon van 7 tot 6. Dat kan dus gewoon”

Demi

VRAAG HIER HET E-BOOK AAN