Ik help jou de zelfverzekerde en ontspannen moeder zijn die je wilt zijn

Leer luisteren naar wat je zelf nodig hebt en je beter afstemmen op de behoeften van je kindje
Gratis kennismakingsgesprek
u

Wil je anders leren omgaan met de uitdagingen van het opvoeden?

u

Ben je bang om een “slechte” moeder te zijn, om dingen verkeerd te doen?

u

Heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden?

u

Ben je constant moe en toe aan ontspanning?

“Mijn doel is dat alle moeders weer kunnen genieten van het moederschap. Dat ze bewuste keuzes kunnen maken voor zichzelf en hun kind(eren) en meer rust, ruimte en zelfvertrouwen krijgen. “

Op zoek naar rust en zelfvertrouwen in het moederschap!

Moeder zijn is het mooiste wat er is, maar ook het meest spannende. Ineens heb jij de verantwoordelijkheid over een leventje en je wilt niets liever dan het goed doen. Maar wat is dat ‘goed’ dan? Je bent perfectionistisch en stiekem ook wel een beetje bang omdat je het idee hebt dat je van alles kunt verpesten bij je kindje. Je probeert te luisteren naar je moedergevoel, maar hebt eigenlijk geen idee wat dit dan is. Je wilt rust, maar merkt dat die rust buiten jezelf zoeken geen zin heeft. Maar je hebt ook geen idee hoe je die rust in jezelf zou moeten vinden. Kortom, je wilt graag hulp om weer een basis van rust en zelfvertrouwen te vinden. Zodat jij die ontspannen en zelfverzekerde moeder kunt zijn die je wilt zijn.

Gemakkelijker en liefdevol omgaan met je zwangerschap
Mindful Moments - Training Mindful Moederschap

Training “Mindful Moederschap”

Als mindfulnesstrainer bied ik een individuele 8-weekse training speciaal voor jou als (aanstaande) moeder. In deze training is zowel aandacht voor jouw persoonlijke groei als om de band tussen jou en je kindje nog sterker te maken. Ik help je om niet langer te reageren op de automatische piloot en vanuit oude patronen. Zodat je anders naar de situatie kunt kijken en kunt stoppen met “overleven” en weer kunt leven.

Uniek aan deze training is dat je je kindje meeneemt. Zo leer jij beter aanvoelen wat jij en je kindje nodig hebben en hoe je jullie relatie kunt versterken. De training is bedoeld voor zwangere vrouwen en moeders met een baby of peuter. Heb jij meerdere kinderen in deze leeftijd? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Een goede ouder herken je niet aan het gedrag van het kind, maar aan de manier waarop de ouder dat gedrag beantwoordt

Gemakkelijker en liefdevol omgaan met stress in het ouderschap

Ik ben Mayke den Ouden. Als moeder, pedagoge en mindfulnesstrainer help ik jou graag met de uitdagingen van het moederschap..

Stressvolle situaties zijn niet te voorkomen als je een kindje hebt, maar je kunt wel veranderen hoe je hier zelf mee omgaat.

Ik geloof dat het, ondanks de drukte van alle dag, heel belangrijk is om echt contact te maken met je kindje en tijd vrij te maken voor quality time. Dit begint met goed voor jezelf zorgen. Want als jij lekker in je vel zit, dan is er ruimte en aandacht voor je kindje.

Uiteindelijk leer ik je gemakkelijker omgaan met de drukte en stress en je leven zo inrichten dat zowel jij als je kindje er blij van worden. Dat is iets wat iedere moeder verdient en daarom wil ik jou hier graag bij helpen.

Vertrouwen op je gevoel en vind je eigen weg in het moederschap

In het hier-en-nu genieten van de momenten met je kindje

Beter communiceren met je kindje en liever zijn voor jezelf

Ervaringen van andere moeders

Ik heb bij Mayke de cursus mindful met je baby gevolgd. Omdat dit mijn 3e baby is vond ik het des te belangrijker bewust stil te staan bij het moederschap en echt meer mindful met ouderschap bezig te zijn. Het heeft mij geholpen werk en thuis meer te kunnen scheiden en zo productiever te zijn en vooral veel meer rust in mijn hoofd en plezier in beide facetten.
Mayke kan goed, luisteren, invoelen en schakelen naar waar de behoeften liggen. Heel waardevol. Een cadeau aan jezelf en je hele gezin.

Djarna (moeder van 3)

De training mindfulness met baby is me erg goed bevallen. Het is een prettige training om samen met je baby te doen en het heeft mij geholpen om milder naar mezelf als moeder te zijn en meer ontspanning en plezier met mn kindje gebracht.

Wendy (moeder van 1)

Voor de training mindful met je baby zag ik op tegen een dag alleen met mijn kinderen. Nu aan het einde van de training kijk ik uit naar de dagen alleen met mijn kinderen

Marijn (moeder van 3)

To a child, love is spelled T – I – M – E

Ik help je om meer te genieten van de momenten met je kind en om opvoedstress te verminderen. Dit doe ik door te werken aan een combinatie van fysieke en mentale fitheid. Ik bekijk dit vanuit de Mindfulness en Infant Mental Health (IMH) visie.

 

Ben je aanvullend verzekerd?

Veel verzekeraars bieden een (gedeeltelijke) vergoeding voor de 8-weekse mindfulnesstraining. Kijk op de website van je eigen verzekering of je hiervoor in aanmerking komt

GRATIS E-BOOK

7 ingrediënten voor een ideale start met je baby

Belangrijke informatie over je baby die niemand je vertelde, maar je wel graag wilt!

Veelgestelde vragen

Tot welke leeftijd van mijn kindje kan ik bij jou terecht?

Ik richt me vooral op moeders met kinderen van 0 tot en met 5 jaar. Is je kindje al ouder maar spreekt mijn aanbod je toch aan, stuur me dan een mailtje, dan kijken we samen naar jouw persoonlijke situatie.

Ik woon niet in de buurt, kan ik toch bij jou terecht?

Wat jammer, maar wat leuk dat je toch op mijn website terecht bent gekomen. Ik help je graag. Neem even contact met me op dan kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb andere problemen met mijn kindje dan jij hierboven beschrijft, kun je me helpen?

Ik ben erg benieuwd waar je tegenaan loopt. Mail me even met jouw persoonlijke situatie, dan kijken we naar de mogelijkheden. Met mijn achtergrond als pedagoge en jarenlange ervaring is de kans groot dat ik jou toch kan helpen.

Ik heb praktische opvoedvragen, kun je me ook helpen?

Ja, zeker. Maar ik geef je niet alleen een “snelle oplossing”. Ik combineer het altijd wel met mindfulness en coaching, omdat ik het zo belangrijk vind om met jou naar de kern te gaan en jou anders te leren omgaan met stressvolle situaties.

Worstel jij met opvoedvragen?

Vraag een kennismakingsgesprek aan zodat we samen kunnen kijken naar jouw persoonlijke situatie.